Recent opgeleverd Transito 22 nieuwe bedrijfsunits aan de Lange Schaft in Houten

 

 

Op deze pagina van de site treft u de ons gerealiseerde projecten aan. De grote variatie in verschijningsvorm, een duidelijk concept, goede vindbaarheid van de koper, ambitieuze uitstraling en betaalbaarheid zijn altijd de drijfveren achter onze benadering van huisvesting.

 

IpConcept ontwikkelde haar eerste plan aan de Duwboot op bedrijventerrein de Meerpaal in Houten. Achter de gevels langs de openbare weg zijn 6 grote units gesitueerd en op  het binnen terrein bevinden zich 10 kleinere units. Het project is opgeleverd in 2005.

 

Het project aan de Pakketboot op de Meerpaal in Houten bestaat uit 16 bedrijfsunit. interessant is de toepassing van lichtdoorlatende elementen in de gevels. Er ontstaat daardoor een lichte ruimte door het toetredende daglicht. Het project is opgeleverd in 2006.

 

Dit project aan de Vleugelboot had aanvankelijk 20 bedrijfsunits en naar aanleiding van klantwensen zijn enkele units gecombineerd tot een grote bedrijfsruimte met kantoor. Enkele units zijn verhuurd.Het project is opgeleverd in 2009.

 

Voor een drietal ondernemers ontwikkelden wij een bedrijfsgebouw aan de Vleugelboot op bedrijventerrein de Meerpaal. Het gebouw beslaat een kavel van 3100m2 en de gezamenlijke huisvesting maakte dit betaalbaar.

 

In samenwerking met eigenaar buurpand realiseerden wij een bedrijfspand aan het Zeilschip op bedrijventerrein de Meerpaal in Houten. het pand is eigendom en verhuurd aan een bedrijf voor autotuning.

 

De Wing in Lelystad huisvest 16 kleine ondernemers aan de Apolloweg, op korte afstand van de A6. De vleugel(wing) langs de dakrand vormt het verbindende element tussen de verschillend gelegen gevels in metselwerk.

 

De gevels van het Kwadrant aan de Xenonstraat op bedrijventerrein Hoge Kant in Almere zijn uitgevoerd in Rockpanel, een kleurvast en onderhoudsvrij gevelmateriaal. In het bedrijfspand zijn 15 ondernemers gehuisvest.

 

Xenonparque is een bedrijfsgebouw met 20 units, gelegen aan de Xenonstraat op bedrijventerrein Hoge kant te Almere. Kenmerkend zijn de toepassing van metselwerk en naampanelen voor de ondernemers in het plan.

 

Wildemanparc aan de Valeton is een project met 30 units, waarvan er in eerste instantie 15 gebouwd zijn. In het project zijn nog 4 units te koop. Het bedrijventerrein de Wildeman ligt zeer kort bij de A2.