IpConcept heeft meerdere projecten met bedrijfsruimte en kantoorruimte in ontwikkeling en beschikbaar voor koop of huur. Onderstaand treft u een overzicht aan van onze plannen in Houten en Assen. Daarnaast zijn er nog projecten voor bedrijfsruimten in voorbereiding in Nieuwegein, Vianen en Gouda. Voor meer informatie kunt met ons contact opnemen door middel van het contactformulier op onze contactpagina.

 

Nieuw bouwplan met bedrijfsunits de “Wave” op de Meerpaal

Aan het Zeilschip op bedrijventerrein de Meerpaal in Houten wordt een bedrijfsgebouw ontwikkeld met 21 bedrijfsunits. De bedrijfsruimten zijn beschikbaar met afmetingen vanaf ca. 50m2 tot 200m2 en geschikt voor een groot scala aan bedrijfsactiviteiten. De centrale ligging in Houten is een belangrijk pluspunt voor Houtense MKB-ondernemers, die veel klanten in directe nabijheid van hun huisvesting aantreffen. Ook de korte rijafstand tot de snelweg A27 en de nieuwe aansluiting op de A12 biedt goede mogelijkheden voor het bereiken van klanten in de regio. Het bedrijfsgebouw biedt uitstraling, veel ruimte, vele mogelijkheden om het naar uw wens te maken en bovenal is het betaalbaar geprijsd.

In dit project zijn alle units verkocht.

Voor meer informatie kunt u contact met ons leggen via de contactpagina. Het project is ook te vinden op www.bedrijfsunithouten.nl/meerpaal

 

Zorg en sport op de Kruisboog

Op de Kruisboog zijn wij voornemens een plan met bedrijfsappartementen voor zorg- en sportaanbieders te realiseren.In het plan zijn 15 appartementen opgenomen met afmetingen vanaf 75m2 tot 167,50m2, verdeeld over twee verdiepingen. Combinaties en indelingsmogelijkheden maken het mogelijk voor iedere geïnteresseerde ondernemer een passende oplossing te realiseren.Moderne en betaalbare huisvesting voor het MKB-bedrijf in zorg of sport in Houten en regio. Een waardevolle investering met toekomst. Het gehele plan beslaat een oppervlak van 1598m2. Ieder appartement heeft een eigen entree.De verdieping is bereikbaar met trap en lift.De bouw start bij verkoop van 60% van het aantal appartementen. Eerder gerealiseerde plannen geven een goed beeld van de plankwaliteit.

Voor meer informatie kunt u de projectwebsite bezoeken, www.blox21.bedrijfsruimten.eu